Brännöseglingarna

Bryggföreningen Helena anordnar tre stycken kappseglingar med familjär inramning där ”Brännö-runt” avslutar nästa lördag, den 29/7. I lördags var vi med och det var segling nr två med fyra Andungar som ställde upp bland sex båtar totalt. Alla kappseglingar där tre eller fler Andungar deltar får poäng i vår västkustserie som Lotte administrerar. Lördagens kappsegling var härlig men något svårseglad i den svaga vinden och stundtals besvärliga strömmen.

Resultat Andungar:

1. SWE 35 Hilma

2. SWE 92 Nena

3. SWE 45 Trift

4. SWE 116 Eja

Bengt Witting i sin fina Nena. Bengt seglade ensam denna dag. I bakgrunden Hilma, SWE 35

Bengt Witting i sin fina Nena. Bengt seglade ensam denna dag. I bakgrunden Hilma, SWE 35

Hilma i ledning i svag halvvind/slör. Snart en sista plattläns och målgång vid Husviks brygga 40 min senare.