top of page

Långedrags SS höstregatta 3 september


Med åtta startande båtar var andungarna största klass på LSS höstregatta. Två seglingar skedde på trapetsbana och i en lite längre avslutande segling användes LSS fasta märken med en rundning nära GKSS starttribun där SAK:s Mats Blomberg stod på pass med kamera. En skiftande och byig nordostlig vind prövade besättningarna och åter visade SWE 27 Ester med Jan-Erik Settergren, Stig Peterson, och Peter Kopp sin styrka och vann samtliga tre seglingar. SWE 15 Quaque med Leif Sjögren och Jens Laage-Hellman hade god fart men blev ändå ständig tvåa.

Långedrag SS hade fina arrangemang såväl på havet som på land med en After Sail som uppskattades av oss hungriga och törstiga seglare.

Till nästa år kommer förhoppningsvis fler andungeseglare att se höstregattan som en bra säsongsavslutning.

bottom of page